Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Συρία: η "εξέγερση" των μισθοφόρων


λυπάμαι που πολλοί αριστεροί αφού έρριξαν μαύρο δάκρυ για τις "σφαγές" που πραγματοποίησε ο Γκαντάφι, τώρα τα μασάνε βλέποντας τί κρυβόταν πίσω από τους "επαναστάτες" στη Λιβύη.

και αντί να τους γίνει αυτό μάθημα, τώρα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους για το "σφαγέα" Άσσαντ. το τί μπορεί να σηματοδοτήσει η πτώση του ούτε το φαντάζονται ούτε και στ' αλήθεια τους ενδιαφέρει. το ότι τα ΝΑΤΟικά θέλουν να καθαρίσουν τα νώτα τους πριν την εισβολή στο Ιράν ούτε που το καταλαβαίνουν.

τις ανταποκρίσεις από ανεξάρτητους ρεπόρτερ όπως ο Thierry Meyssan, Lizzie Phelan, κ.α. και οι αναλύσεις του Ken O' Keefe, George Galloway, όλης της ομάδας της ιστοσελίδας Global Research με επικεφαλής τον καθηγητή Michel Chossudovsky, το Democracy Now, το Voltaire Network, τις γράφουνε κανονικά. μόνο η προπαγάνδα των ΜΜΕ της πλύσης εγκεφάλου φτάνει σ' αυτούς.

το ότι ο Άσσαντ κέρδισε στο δημοψήφισμα με 89% των ψήφων και με συμμετοχή 55% των ψηφοφόρων δεν το λαμβάνουν υπ' όψιν παρά μιλάνε για βία και νοθεία. τις συγκεντρώσεις εκατομμυρίων Συρίων υπέρ του Άσσαντ δεν τις έδειξε κανένα κανάλι. μόνο στο youtube τις είδαμε.

για τους 118 μισθοφόρους από Τουρκία, Κατάρ, Αφγανιστάν και κυρίως Γαλλία τους οποίους συνέλαβε και ανακρίνει ο στρατός της Συρίας, τσιμουδιά. για το βαρύ οπλισμό από Ισραήλ (ρουκέτες με τις οποίες βομβάρδιζαν άμαχους και μετά κατηγορούσαν τον τακτικό στρατό), μούγκα.

αναφέρουν 7000 νεκρούς αλλά δεν λένε ότι οι μισοί είναι αστυνομικοί και στρατιώτες. και οι πολίτες; γιατί δεν λένε για ότι οι παραστρατιωτικοί σκότωσαν πολίτες; γιατί δεν λένε ότι μπλόκαραν τον Ερυθρό Σταυρό και την Ερυθρά Ημισέληνο να φτάσει στους τραυματίες; ήθελαν νεκρούς γιατί αυτό βόλευε την προπαγάνδα τους. το Al Jazeera επέδειξε την "εγκυρότητά" του σκηνοθετώντας λουτρά αίματος όπου οι νεκροί κουνούσαν τους βολβούς των ματιών τους και οι πληγωμένοι έπαιρναν οδηγίες για το στήσιμό τους.

όχι, δεν ήταν εξέγερση, ήταν πραξικόπημα. ήταν εισβολή. τους μισθοφόρους τους χρηματοδότησε το ίδρυμα Spread Democracy που έχει έδρα τις ΗΠΑ και είναι παρακλάδι της CIA.

η Συρία δεν έχει εξωτερικό χρέος και το τραπεζικό της σύστημα είναι δημόσιο και έχει ισχυρό δημόσιο τομέα. ότι δηλαδή ίσχυε για τη Λιβύη της οποίας το τραπεζικό σύστημα μετά την "επανάσταση" παρεδόθη σε ιδιώτες οι δε πετρελαιοπηγές και υπηρεσίες της, σταδιακά ξεπουλιούνται.

ο Άσσαντ δαιμονοποιήθηκε από τα μεγάλα ΜΜΕ όπως ο Γκαντάφι, ο Σαντάμ Χουσεϊν, ο Μιλόσεβιτς, ο Τσάβεζ, ο Ραφαέλ Κορέα, ο Κάστρο κ.α. όταν θέλουν να αρπάξουν τα ΑμερικανοΕυρωπαία το δίκιο των λαών που έχουν φιλολαϊκούς ηγέτες, έχουν τα παπαγαλάκια τους να φτιάχνουν κλίμα συναίνεσης για τις επιδρομές του ΝΑΤΟ τους.

γιαυτό τους είναι εξαιρετικά συμπαθής ο Παπαδήμιος και ετοιμάζουν και διεθνή καριέρα για το Γιωργάκη. γιατί δεν είναι Άσσαντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου