Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Η Συρία ανήγγειλε τον σύντομο τερματισμό της αιματοχυσίας

Οι αρχές της Συρίας σημειώνουν επιτυχίες στον πόλεμο κατά των τρομοκρατών σε όλο το έδαφος της χώρας.

 Σύμφωνα με τα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια, στο Χαλέπι εξουδετερώθηκαν δεκάδες μαχητές-εξτρεμιστές, έχουν κατασχεθεί όπλα Στην επαρχία Χομς έχουν πραγματοποιηθεί ειδικές αποστολές, έχουν απελευθερωθεί άμαχοι πολίτες. Παρόμοιες πληροφορίες έρχονται από όλες τις περιοχές της Συρίας.

 Μετά από τις τελευταίες αποστολές ο πρωθυπουργός δήλωσε, πως πλησιάζει το τέλος του πολέμου στη χώρα.Στη χώρα ξεκίνησε η καινούρια σχολική χρονιά: στα θρανία θα κάτσουν πάνω από 5 εκατ. μαθητές, παρ’ όλο που από τα 22000 σχολεία τα 600 έχουν καταστραφεί ολοσχερώς κατά τη διάρκεια των στρατιωτικών συγκρούσεων.

 πηγή

2 σχόλια:

  1. Στο στέλνω και σενα όπως το έστειλα στο μπλοκ του "Sibilla" και το ανέβασε:
    Ο λόγος για την "εφημερίδα συντακτών" που βγαίνει αντι της ελευθεροτυπίας που την έκλεισαν ενω οι παρακάτω "κύριοι" κάπως... βρήκαν τα λεφτά...

    http://www.efsyn.gr/wp-content/uploads/2012/10/Kalaitzis_29-10-2012.png


    http://www.efsyn.gr

    Να χαιρόμαστε τα "νεα" γεννητούρια των φερεφώνων της υπερεθνικής ελιτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, βρε Ανώνυμε, εδώ προχθές και μετά το βίντεο με τους μισθοφόρους που βασάνιζαν και εκτελούσαν άοπλους στρατιώτες, ο ΟΗΕ παραδέχθηκε επιτέλους και μετά από 1,5 χρόνο ότι οι σφαγές γίνονται από τους "αντάρτες". αυτοί ακόμα παραμυθιάζουν τον κόσμο για τη Συρία με παπάρες τύπου "σφαγέας Άσαντ". δηλαδή τόση φιλοΝΑΤΟική προπαγάνδα ούτε τα αμερικανά. έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή